privacybeleid - EFFECTO BEWINDVOERING ARNHEM Telefoon 06 8169 0148

Ga naar de inhoud
Privacybeleid

Wanneer u onder beschermingsbewind wordt gesteld en ons daarbij financiƫle- en persoonlijke informatie verstrekt, dan mag u verwachten dat wij vertrouwelijk met uw informatie om gaan. Dit is in uw belang, maar zeker ook in ons belang. U moet hierop kunnen vertrouwen. Wederzijds vertrouwen is de basis voor een goede samenwerking en noodzakelijk om goede resultaten te boeken.

Lid van branchevereniging NBPB
Om de privacy en kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen zijn wij aangesloten bij instanties die hierop toezien. Zo zijn wij aspirant lid van de branchevereniging NBPB en worden onze bedrijfsprocessen jaarlijks geauditeerd door een onafhankelijke AA-accountant.

De Rechtbank en branchevereniging worden in kennis gesteld van de bevindingen van de accountant, en kunnen aan de hand daarvan bepalen of wij voldoen aan de kwaliteitseisen. Daarnaast leggen wij voor elke cliƫnt, dus ook voor u, jaarlijks verantwoording af aan de Rechtbank over het gevoerde bewind.

Gegevens beveiligd opgeslagen
Effecto Bewindvoering volgt de richtlijnen van het CPB (College Bescherming Persoonsgegevens). Alle correspondentie die betrekking heeft op uw dossier wordt gedigitaliseerd en beveiligd opgeslagen. Wij houden geen papieren dossiers bij.

Wij hebben uw dossier ondergebracht in de applicatie van Onview. De veiligheid en waarborging van het softwarepakket Onview is meegenomen in de audit. Over gegevensopslag geeft Onview aan dat zij gebruik maken van servers die in hun eigen datacenter staan. Zij verzorgen dagelijks back-ups en draaien de servers dubbel op een beveiligde locatie elders.

Vragen?
Neem gerust contact op als je naar aanleiding van ons privacybeleid nog vragen hebt. Dit kan via onze email info@effectobewindvoering.nl
Terug naar de inhoud