wie zijn wij? - EFFECTO BEWINDVOERING ARNHEM Telefoon 06 8169 0148

Ga naar de inhoud
Effecto Bewindvoering

Onze missie
De missie van Effecto Bewindvoering is om te zorgen voor orde en rust in de financiën van onze cliënten. Zodat zij weer overzicht en inzicht krijgen en weten wat ze maandelijks uit kunnen geven.

Het kantoor is opgericht door Eric Boers. Eric heeft veel kennis van arbeidsrecht, ontslagrecht en sociale zekerheidsrecht en is jarenlang op deze vakgebieden werkzaam geweest. Zijn specialisatie is het maken en behandelen van bezwaar. Hij is gepokt en gemazeld en voldoet aan de kwaliteitseisen die de Rechtbank aan de bewindvoerder stelt. Hij is lid van de Beroepsvereniging voor Professionele Bewindvoerders (NBPB).

Samenwerking
Effecto Bewindvoering werkt nauw samen met RegioBalans. RegioBalans is een gerenommeerd bewindvoerderskantoor in Arnhem dat zich kenmerkt als bewindvoering met een persoonlijke aanpak. Dit past bij de aanpak die ook Effecto Bewindvoering hanteert. Door de krachten te bundelen, specialistische kennis uit te wisselen en zorgen voor elkaars achtervang, werken wij efficiënter en kosteneffectiever. Dit is in het voordeel van onze cliënten.

Meer weten? www.regiobalans.nl


Daarnaast werken wij samen met gemeenten, zorginstellingen, schuldhulpverleners, schuldeisers en woonbegeleiding.
Terug naar de inhoud