JIJ. - BEWINDVOERING NODIG? Telefoon 06 8169 0148

Ga naar de inhoud
JIJ.. OP ZOEK NAAR EVENWICHT

Jij wilt rust in je hoofd en in je portemonnee. Geen deurwaarders aan de deur of aanmaningen door de brievenbus. Je wilt gewoon weten wat je maandelijks uit kunt geven en het liefst ook nog een extraatje overhouden. Heb je al van alles geprobeerd en eventueel hoge schulden, maar lukt het je niet alleen? Dan kan een bewindvoerder je helpen.

Financiën op orde
Een bewindvoerder helpt je om je financiën weer op orde te krijgen. Hij zorgt dat er niet meer geld uitgegeven wordt dan er binnen komt en neemt contact op met de organisaties waar je eventueel schulden hebt. Een bewindvoerder wordt aangesteld door de kantonrechter. Als je voor bewindvoering in aanmerking wilt komen, dan moet je in ieder geval meerderjarig zijn, moeite hebben (of niet in staat zijn) om met geld om te gaan, eventueel schulden hebben of misschien geestelijk niet in staat zijn om je financiën te regelen.

Via de kantonrechter
Beschermingsbewind vraag je aan bij de kantonrechter. Wij kunnen je hierbij helpen. Voldoe je aan de voorwaarden? Dan stelt de rechter jouw geld en goederen onder bewind bij de bewindvoerder. De bewindvoerder overlegt met jou en moet altijd verantwoording afleggen aan de kantonrechter.

Financieel onafhankelijk
Kom je bij Effecto Bewindvoering onder bewind, dan heb je altijd inzage in je financiën via een online systeem. Dus je kunt zien wat er betaald is en hoeveel er op je rekening staat. Afhankelijk van jouw situatie en wensen helpen we je om uiteindelijk zelf te leren omgaan met je geld..

Wij werken samen met gemeenten · zorginstellingen · schuldhulpverleners · schuldeisers en woonbegeleiding
..ONTZORGEN VOOR EEN NIEUWE START!
PRIVACY BELEID               CONTACTGEGEVENS               DISCLAIMER
Terug naar de inhoud